BAŞHEKİM HASTANE ACİL SERVİS DOKTORLARI İLE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLEDİ

BAŞHEKİM HASTANE ACİL SERVİS DOKTORLARI İLE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLEDİ

Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimliğine atanan Doç.Dr.Mustafa GÜNEŞ hastane doktorları değerlendirme toplantılarına devam ediyor.

Hastane Acil Servis Doktorları ile genel bir tanışma ve istişare toplantısı düzenlendi.  Toplantıya Başhekim Yardımcısı Uz.Dr.Yahya ÖMÜR, Acil Servis Uzman Hekimleri ve Acil Servis Doktorları Katılım Gösterdi. Yapılan görüşmede; doktorların görev yaptıkları süre zarfında ortaya çıkan gereksinimleri, yaptıkları işlemler, hasta odaklı yaklaşarak karşılaşılan sorunların çözülmesi, hasta sevklerinde yaşanan olumsuzluklar, ihtiyaç duydukları araç ve gereçler hakkında fikir alışverişi yapıldı.

Başhekim Güneş bundan sonra bu tür toplantıların devam edeceğini ve daha kaliteli hizmet verebilmek amacıyla gereken tüm özveriyi göstereceklerini dile getirdi.

Toplantı sonrası doktorlar Başhekim Güneş’e yeni görevinde başarılar dileyerek böyle bir ortam hazırladıkları için teşekkürlerini dile getirdiler.