DARICA FARABİ DEVLET HASTANESİ KADROSUNU GÜÇLENDİRİYOR

DARICA FARABİ DEVLET HASTANESİ KADROSUNU GÜÇLENDİRİYOR

1- Op.Dr.Sinem  AKAY Darıca Farabi Devlet HastanesindeBeyin ve Sinir CerrahisiUzmanı olarak hasta kabulüne başladı.

1984 İzmir doğumluSinem AKAY 2009 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuş olup, 2012-2017 yılları arasında SBÜ Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanlık eğitimini tamamlamıştır.

2- Op.Dr.Özlem CEMBOLUK EBELER Darıca Farabi Devlet HastanesindePlastik Rekonstrüktif Ve Estetik CerrahiUzmanı olarak hasta kabulüne başladı.

1983 Sakarya doğumluÖzlem CEMBOLUK EBELER 2007 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuş olup, 2015 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde uzmanlık eğitimini tamamlamıştır.

2015-2018 yılları arasında Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesinde mecburi hizmetini tamamlamıştır.