DARICA FARABİ DEVLET HASTANESİ KADROSUNU GÜÇLENDİRİYOR

DARICA FARABİ DEVLET HASTANESİ KADROSUNU GÜÇLENDİRİYOR

Op.Dr.Gökhan KURNAZ Darıca Farabi Devlet Hastanesinde Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı olarak hasta kabulüne başladı.
Op.Dr. Gökhan KURNAZ 2005 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuş olup, 2005-2010 yılları arasında Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesinde uzmanlık eğitimini tamamlamıştır.

Hastane Başhekimi Doç.Dr. Mustafa GÜNEŞ "Hastanemize yeni başlayan hekimlerimiz ile beraber daha kaliteli ve etkin bir hizmet vereceğiz. Darıca Farabi Devlet Hastanesi hizmet kalitesini ve sağlık kadrosunu gün geçtikçe güçlendiriyor. Vatandaşlarımızın nitelikli sağlık hizmeti alabilmesi için tüm hastane ekibimizle gece gündüz çalışıyoruz. Hastanemizde göreve başlayan personellerimize başarılar diler huzurlu ve mutlu bir çalışma hayatı temenni ederim " dedi.