DARICA FARABİ DEVLET HASTANESİ LABORATUVAR BİRİMİNDE SÜRPRİZ KUTLAMA

DARICA FARABİ DEVLET HASTANESİ LABORATUVAR BİRİMİNDE SÜRPRİZ KUTLAMA

Darıca Farabi Devlet Hastanesi laboratuvar biriminde birimin iş ve işleyişinin sorunsuz bir şekilde ilerlemesinden dolayı birim sorumlusu Uz.Dr.Filiz BASINOĞLU’na ve tüm laboratuvar doktorlarına çalışan personeller tarafından sürpriz bir kutlama düzenlendi. Düzenlenen bu özel organizasyona Hastane Başhekimi Doç.Dr.Mustafa GÜNEŞ ve Hastane Yönetimi de katılım gösterdiler.

Düzenlenen kutlamada Uz.Dr.Filiz BASINOĞLU kendisine sunulan plaketi de tüm doktor arkadaşları adına kabul etti. Uz.Dr.Filiz BASINOĞLU kendilerine büyük bir sürpriz olduğunu ve bu şekilde bir kutlamanın kendilerini ziyadesiyle mutlu ettiğini dile getirdi. Ayrıca. Basınoğlu “ Böyle güzel bir çalışma ortamı hazırladıkları için başta Hastane Yönetimine daha sonra tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.