Darıca Farabi Ruhsat Belgesini Aldı 29/06/2018
01 Mart 2022

Geçtiğimiz aylarda Kocaeli Darıca Farabi Devlet Hastanesinin, Eğitim ve Araştırma Hastanesi statüsüne geçirildiği duyurulmuştu. Sağlık Bakanlığının Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesine yönelik düzenlediği ruhsat belgesi, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney tarafından Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş'e teslim edildi.

İLİMİZDEKİ EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİ SAYISI 2'YE YÜKSELDİ

Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi'nin ruhsat teslimi ile birlikte ilimizdeki Eğitim ve Araştırma Hastanesi sayısı ikiye yükselmiş oldu.

ÜLKEMİZE BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK

Yapılan düzenleme ile Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi sunduğu hizmetlerde etkinlik, bilimsellik, verimlilik ve fonksiyonel kapasitesinin arttırılmasının yanı sıra tıpta uzmanlık eğitiminin verilerek uzman hekim yetiştirilmesi, ülkemize sağlık hizmetlerinde büyük katkı sağlayacak.