DARICA FARABİDE YENİ BAŞLAYAN PERSONELLERE ORYANTASYON EĞİTİMİ

DARICA FARABİDE YENİ BAŞLAYAN PERSONELLERE ORYANTASYON EĞİTİMİ

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesine yeni başlayan sağlık personelleri için oryantasyon ve hastane içinde kullanılan bilgi yönetim sistemleri hakkında eğitimi verildi.

Yeni başlayan personellerin görevleri esnasında kullanacakları bilgi sistemleri tanıtılarak hastalara tedavi süreçlerinin başlatılması, hasta takibi, ilaç düşümü, ilaç istemi, personelin hastane içi çalışmaları vb. konularda bilgiler verildi. Yapılan eğitime Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Leyla BÜYÜK’de katılım gösterdiler.

Toplantıda konuşma yapan Hastane Başhekimi Doç.Dr.Mustafa GÜNEŞ “ Yeni başlayan arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar diler, hastanemize vereceğiniz hizmetler için şimdiden hepinize teşekkür ederim” dedi.