DARICA FARABİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR

DARICA FARABİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde personellere yönelik olarak yapılan eğitimler hız kesmeden devam ediyor.

Hastane doktorlarından Doç.Dr.Zeki AYDIN tarafından asit-baz dengesi ve kan gazı değerlendirilmesi konuları hakkında bilgiler verildi. Kan gazı nedir, nasıl alınır, nasıl yorumlanır, değerleri ve anlamları vb. konularda eğitici bilgilendirmeler yapıldı. Özellikle kan gazı alımı ve değerlendirilmesi ile ilgili birimlerde çalışan personellerin yoğun bir ilgisi oldu.

Hastane Yönetimi tarafından yapınlan açıklamada; Verilen eğitimin çok faydalı olduğuna inandıklarını ve sağlık çalışanlarına yönelik bu tür eğitimlerin devam edeceği bilgisi verildi.

Eğitim sonunda Doç.Dr.Zeki AYDIN katılımlarından dolayı tüm personellerine teşekkürlerini iletti.