YENİ BAŞLAYAN PERSONELLER İÇİN MOTİVASYON TOPLANTISI

YENİ BAŞLAYAN PERSONELLER İÇİN MOTİVASYON TOPLANTISI

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Laboratuvar birimi aralarına yeni katılan arkadaşları ve ayın elamını seçilen çalışma arkadaşları için mesai sonrası bir motivasyon etkinliği yaptı.

Yapılan bu güzel organizasyona Hastane Yönetimi, Laboratuvar birim sorumluları ve çalışanları katılım sağladılar. Oldukça samimi ve neşeli geçen motivasyon toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Hastane Başhekimi Doç.Dr.Mustafa GÜNEŞ “ Yapılan bu toplantıların amacının çalışan memnuniyetini olumsuz etkileyen faktörleri tespit etmek noktasında personel ile istişare yapmak olduğunu belirterek sıkıntıların çözümü için elimizden geleni hastane yönetimi olarak yapacağız” ifadelerini kullandı. Ayrıca hem vatandaş hem de çalışan memnuniyetinin artması, sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi doğrultusunda hep beraber çalıştıklarını söyleyen Güneş bu süreçte öncelikle vermiş olduğu özverili hizmetlerden dolayı çalışanlarına teşekkür etti.

Laboratuvar birimi çalışanları böylesine güzel bir ortam sağladıkları için başta sorumluları olmak üzere Başhekimlik makamına teşekkürlerini ilettiler. Bu toplantılar sayesinde çalışma ortamlarında karşılaştıkları sorunlar ve çözüm önerileri hakkında bilgi alışverişi yapma imkânı yakaladıklarını da dile getirdiler.