ANNE DOSTU HASTANE UNVANI TESCİLLENEN DARICA FARABİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
01 Mart 2022

Kocaeli Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Sağlık Bakanlığı tarafından görevlendirilen denetim ekibi tarafından, 3-4 Aralık 2018 tarihlerinde yapılan değerlendirme neticesinde “Anne Dostu Hastane” unvanı almaya hak kazanarak kendisini geliştirmeye devam etti.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin “Anne Dostu Hastane” unvanı almasında emeği geçen tüm çalışanlar bir araya gelerek bir hatıra fotoğrafı çektirdiler. Bu süreçte emeği geçen tüm çalışanlara Hastane Yönetimi olarak tek tek teşekkür edildi. Hastane Yönetimi tarafından yapılan açıklamada; çalışmaların hız kesmeden devam edileceğini hasta ve hasta yakınlarına en kaliteli sağlık hizmetini sunmak için ellerinden gelen tüm çabanın sarf edileceği bilgisi verildi.