Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesine Bir Kupa Daha
03 Ocak 2024

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi bölge halkına verdiği kaliteli sağlık hizmetlerinin yanı sıra sosyal ve spor alanında adından söz ettirmeye devam ediyor. Darıca Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve kurumlar arası iletişimi güçlendirmek adına gerçekleştirilen voleybol turnuvasında Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi turnuvayı en centilmen takım olarak tamamlayarak turnuvada iz bıraktı.

Hastane Başhekimi Doç.Dr.Arif Emre; turnuvada ellerinden gelen tüm çabayı sarf eden ayrıca en centilmen takım ödülünü kazandıkları için tüm takım oyuncularına ayrı ayrı teşekkür ederek sporun ruhunu yansıtan barış, dostluk ve kardeşlik ruhuyla hareket edildiği için de ayrı bir mutluluk yaşadıklarını dile getirdi. Başta Darıca Belediye Başkanlığı olmak üzere turnuvada emeği geçen tüm kurumlara ayrı ayrı teşekkür ederek böylesi turnuvalarda kendilerine yer veriliği için duydukları memnuniyeti ifada etti.