Darıca Dede Korkut İlkokuldan Anlamı Ziyaret
28 Şubat 2024

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Servisine; Kocaeli Valiliği tarafından  gerçekleştirilen “ Kocaeli Önem Projesi” "Severek Yapıyorum" etkinliği kapsamında Darıca Dede Korkut İlkokulu öğrencileri tarafında sürpriz bir ziyaret düzenlendi.

Ziyarete Darıca Kaymakamı Sayın Yüksel Kara, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Hastane Başhekimi Doç.Dr.Arif Emre, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Leyla Büyük, Okul Müdürü Feyyaz Demirbaş, Müdür Yardımcısı İbrahim Şen, Sınıf Öğretmeni Betül Çorbacı, Okul Yönetim Ekibi ve Hastane Yönetim Ekibi de katılım sağladılar.

Okul öğrencileri tarafından çocuk servisinde yatan hastalar tek tek ziyaret edilerek el emeği aileleri ile birlikte yaptıkları ve yanlarında getirdikleri oyuncaklar armağan edildi. Yaşanan bu güzel paylaşım hem öğrencileri hemd e hastanede tedavi gören çocuk hastaları oldukça mutlu ettiği gözlerden de kaçmadı.

Bu anlamlı organizasyon sonrası açıklamalarda bulunan Hastane Başhekimi Doç.Dr.Arif Emre “ Hastanemizde tedavi gören çocuklarımızın hasta psikolojisinden azda olsa uzaklaşmaları adına böylesine anlamlı bir organizasyona imza atan başta Kocaeli Valiliğimize, Sayın Kaymakamımız Yüksel Kara’ya, okul yönetimi ve öğretmenlerine, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza ve çok değerli ailelerine hediyelerinden dolayı teşekkür ederiz. Çocuklarımızdan gelen bu güzel hediyelerin kocaman bir gülümseye dönüştüğünü görmekten bizler de çok mutlu olduk.” ifadelerini kullandı.

Ayrıca okul yönetimi böylesine bir organizasyona ev sahipliği yapan Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetimine teşekkürlerini ilettiler.