Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Bina Değerlendirme Turları Devam Ediyor
21 Temmuz 2023

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetim Ekibi; kaliteli, sağlıklı ve daha güvenli bir ortamda sağlık hizmeti sunmak için çalışmalarına devam ediyor. Hastane içi ve dışı tüm depo alanları, hastane otopark alanları, yemekhane ve hastanenin fiziki yapısı değerlendirilerek gerekli iyileştirme çalışmaları gözden geçirilmiş daha aktif bir şekilde hizmet verebilmek için yapılan ve planlanan çalışmalar gözden geçirilmiştir.
Hastane Yönetimi tarafından yapılan açıklamada “ Yaptığımız bu bina içi ve dışı değerlendirme turları ile hem hasta hemde çalışan memnuniyetini sağlayarak bölge halkına en iyi hizmeti vermek öncelikli hedeflerimiz arasındadır” ifadelerini kullandı.