Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’dan Hayırlı Olsun Ziyareti
03 Ağustos 2023

Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’dan Hayırlı Olsun Ziyareti
Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğine atanan Doç.Dr.Arif Emre’ye hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Kocaeli Ak Parti Milletvekili Sayın Cemil YAMAN Dr.Arif Emre’yi makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dileyerek hastaneye sunduğu ve sunacağı hizmetler için şimdiden teşekkür ettiler.
Yapılan ziyarette; hasta-hasta yakını ve çalışan memnuniyeti için yapılacak olan çalışmalar, daha kaliteli sağlık hizmeti sunabilmek için planlanan faaliyetler ve hastane işleyişi hakkında karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.
Başhekim Dr.Arif Emre, nazik ziyaretlerinden dolayı Kocaeli AK Parti Milletvekili Sayın Cemil YAMAN’a teşekkürlerini ileterek bölge halkı için yaptığı özverili çalışmalarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.